Velkommen til AB Sønderborghus

Velkommen til AB Sønderborghus' hjemmeside. Vi er en veldrevet andelsboligforening, beliggende i det skønne København NV.

Vores aflåste gård er grøn og meget børnevenlig. Derudover er det et sundt socialt sammenhold, mange fællesaktiviteter og en sund økonomi. Som bestyrelsen for AB Sønderborghus, er der forventning om at man som andelshaver deltager ved arbejdsweekender mm.

Foreningen er beliggende ved den skønne genforeningsplads, der huser aktivt sportsliv med tennis, fodbold, løb - og om vinteren en stor skøjtebane.

 

Beboer login

Som beboer i AB Sønderborghus har du fået udleveret et kodeord der skal bruges for at komme ind i vores aflåste område. Her vil du kunne læse nyheder, se referater fra generalforsamlinger, læse husorden mm.

Såfremt du ikke har modtaget en kode, eller du har glemt den, bedes du rette henvendelse til bestyrelsen.

 

Kommende køber

Er du mulig andelskøber, og ønsker du købs-relaterede dokumenter, bedes du kontakte bestyrelsen enten via mail eller via vores kontaktformular.

 

For tiden er fremmedlisten lukket for opskrivning.

 

Fejl og mangler

Har du kommentarer eller opdager du en fejl eller to på siden, bedes du kontakte bestyrelsen med det samme, så vi kan få det rettet.

 


A/B Sønderborghus
Mågevej
Hvidkildevej
Genforeningspladsen
2400 København NV

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: 45 26 01 02

Email: datea@datea.dk
Hjemmeside: datea.dk


DATEA administrerer ejerforeninger, andelsboligforeninger, ejendomsselskaber og private udlejningsejendomme til bolig og erhverv.

Antal besøgende: 20888 (denne uge: 339)